Betaalmethoden

 Wij bieden de volgende betaalmethoden:

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via uw internetbankierprogramma. Via het internetbankieren bij diverse banken kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Uw bestelling wordt direct door ons in behandeling genomen. U betaald geen extra kosten. 


Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor betalingen met wereldwijde dekking. Kies deze optie voor betalingen via Mastercard, Maestro, Visa of American Express.

Uw bestelling wordt direct door ons in behandeling genomen. U betaald geen extra kosten. 


Vooruitbetaling  

 

Als u voor deze betaalmethode kiest treft u in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt onze bankgegevens aan. Wij houden uw bestelling 5 werkdagen vast, indien wij dan geen betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling annuleren.

Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling ontvangen hebben. U betaald geen extra kosten.


 Rembours

Bij een rembours betaling voldoet u het verschuldigde bedrag met gepast geld aan de bezorger die het pakket komt bezorgen. In verband met het verhoogde risico dat de bezorger loopt met contant geld op zak, zijn de kosten hiervoor aanzienlijk hoger dan een standaard verzendmethode.

Uw bestelling wordt direct door ons in behandeling genomen. U betaald een toeslag van € 10,00, naast de reguliere verzendkosten.


Bancontact De meestgebruikte online betaalmethode van België
SOFORT Banking De favoriete betaalmethode van 20 miljoen consumenten in 13 landen
KBC/CBC Betaalknop

Belfius Direct Net

 

 

Alle prijzen die op onze website staan zijn inclusief 21% BTW