Tuindecoratie voor de kerstdagen: zilveren heksenbollen als kerstballen

De dagen worden steeds korter, waardoor de behoefte aan een gezellige sfeer voor zowel binnen als buiten toeneemt. Binnenshuis wordt straks de kerstboom opgetuigd en met kaarsen wordt de woonkamer nu al sfeervol verlicht. Ook buitenshuis valt er een heleboel te decoreren om een stukje gezelligheid te brengen tijdens de donkere dagen. Als het donker is geeft kerstverlichting buiten uiteraard de meeste sfeer. Maar als het licht is kan de voortuin vaak wel wat extra sfeer gebruiken. Normale kerstballen zijn niet weerbestendig en verkleuren al snel wanneer ze buiten liggen. Een mooi alternatief zijn zilverkleurige heksenbollen, dit zijn weerbestendige ronde ballen van RVS. Heksenbollen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en passen in iedere type tuin. Leg in een strakke, moderne tuin twee of meerdere bollen van hetzelfde formaat. En in een landelijke, romantische tuin geeft het gebruik van verschillende formaten een sfeervol speels effect. Ze kunnen zelfs in de vijver gelegd worden, bijkomend voordeel daarvan is dat de vijver ook nog minder snel dichtvriest. Er zijn ook heksenbollen die opgehangen kunnen worden, daarmee wordt de versiering van de kerstboom buiten helemaal compleet. Het grote voordeel van heksenbollen als tuindecoratie tijdens de kerstdagen is dat ze na de feestdagen gewoon mogen blijven!

Heksenbollen