CONTACTGEGEVENS

Mooi Landelijk

Schokkerringweg 35
8307 RC  Ens
06-57581872

info@mooilandelijk.nl

KvK 77494024
BTW-nr: NL194343236B01

Wij hebben geen winkel aan huis om zomaar langs te komen. Wilt u heel graag een product zien voordat u hem besteld? Dit kan in overleg.
Mocht u vragen hebben, wij beantwoorden je email altijd zo snel mogelijk en proberen dit op werkdagen binnen 24 uur te doen.

Telefonisch mag je ons dagelijks bellen tot 20:00 uur, ook op zaterdag. In verband met onze nevenactiviteiten zijn wij helaas niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. Stuur een Whatsapp bericht of spreek de Voicemail in en wij bellen dan zo snel mogelijk terug.


Klachtenafhandeling
Ben je niet tevreden over een product of onze dienstverlening? Laat het ons weten per e-mail, telefonisch of schriftelijk!

Wij streven ernaar om je klacht zo snel mogelijk op te lossen, door samen naar een passende oplossing te zoeken. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons, indien mogelijk direct met een gepaste oplossing.

Ook zijn wij aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om je klacht bij de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk in te dienen, wanneer je er samen met ons niet uit zou komen.

En vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Of neem contact op door middel van onderstaand contactformulier:

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.