Meer afbeeldingen

Drinkschaal Vogels Blanc

Artikel In voorraad

€ 12,50
Met dit romantische drinkschaaltje van wit geglazuurd aardewerk kun je de vogels in de tuin eenvoudig van water voorzien.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Zet dit mooie witte drinkschaaltje in de vorm van een bloem en met twee vogeltjes op je tuintafel of andere verhoging in je tuin, de vogels zullen er tijdens warme en droge perioden graag uit drinken. Het schaaltje is uit één geheel gemaakt van geglazuurd aardewerk en kan eenvoudig op elke gewenste plek neergezet worden. Het schaaltje is wel breekbaar, wij adviseren daarom ook om hem 's winters naar binnen te halen om te voorkomen dat hij stuk vriest.

Diameter: 19 cm
Hoogte: 6,5 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.