Meer afbeeldingen

Tuinsteker Krab

Artikel In voorraad

Normale prijs: € 17,50

Special Price € 10,50

De scharen en ogen van deze vrolijke metalen krab kunnen een beetje bewegen.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze vrolijke blauw gekleurde krab is gemaakt van metaal en hij staat geweldig bij een strandhuis, vijver of andere waterpartij. Maar ook zonder water haalt u met deze tuinsteker een heel bijzonder dier naar uw tuin. Zijn ogen en scharen zijn op een veer bevestigd waardoor deze een beetje heen en weer kunnen wiebelen. Deze tuindecoratie bestaat uit drie delen en kan eenvoudig in de grond geprikt worden.

Deze tuinsteker wordt willekeurig geleverd in lichtblauw of groenblauw. Indien u voorkeur heeft voor een kleur dan kunt u dit bij het afrekenen van de bestelling bij de opmerkingen aangeven. Zolang er voorraad is kunnen wij dan aan uw voorkeurswens voldoen. De prijs is per stuk.

Hoogte: 100 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail