Meer afbeeldingen

Heksenbol RVS op stok 7 cm

Artikel In voorraad

Normale prijs: € 7,50

Special Price € 5,25

Deze spiegelende zilverkleurige heksenbol op stok van RVS trekt de aandacht van iedereen, zelfs als de zon niet schijnt.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze zilverkleurige tuinsteker is helemaal gemaakt van roestvrijstaal en trekt de aandacht van iedereen door de weerspiegeling van het licht. Hij kan eenvoudig in de grond geprikt worden en zal niet gaan roesten. De bol van deze tuindecoratie heeft een diameter van 7 cm, waardoor deze tuinsteker ook heel goed gebruikt kan worden in een kleine tuin of grote plantenbak. Zet twee of meerdere van deze tuinstekers naast elkaar in een moderne strakke tuin en voor een speelser effect in een ander type tuin kun je verschillende formaten gebruiken. Door het spiegelende effect vallen zelfs de kleinste ballen goed op.

Vroeger werden de heksenbollen van dun glas gemaakt en gebruikt om er de duivel mee te verjagen. Men dacht dat die bij het zien van zijn eigen spiegelbeeld zou schrikken en op de vlucht zou slaan. Hieraan hebben de bollen hun naam dan ook te danken, die tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt wordt.

Ø 7 cm
Hoogte: 75 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.