Meer afbeeldingen

Heksenbollen Set 6-delig

Artikel In voorraad

€ 7,50
6-delige set kleine heksenbollen voor in een schaal of kleine waterpartij.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze set van zes kleine heksenbollen in drie verschillende formaten is zeer geschikt als tuindecoratie in een kleine tuin, waterpartij, schaal of bloembak. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht en roestvrij metaal, waardoor ze op het water al snel door de wind in beweging gebracht zullen worden. Met het gebruik van een aantal verschillende formaten krijgt u een speels effect. Door het spiegelende effect vallen zelfs de kleinste bollen goed op.

Vroeger werden de heksenbollen van dun glas gemaakt en gebruikt om er de duivel mee te verjagen. Men dacht dat die bij het zien van zijn eigen spiegelbeeld zou schrikken en op de vlucht zou slaan. Hieraan hebben de bollen hun naam dan ook te danken, die tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt wordt.

Inhoud:

2 x Ø 5 cm
2 x Ø 3,5 cm
2 x Ø 2,5 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail