Levering
Wij leveren onze producten uit voorraad, hierdoor zijn er nooit lange levertijden. Helaas kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling nog dezelfde dag verzonden wordt, houdt u daarom rekening met 1 tot 3 werkdagen levertijd. De producten worden altijd zorgvuldig ingepakt, zodat de kans op beschadigingen tijdens het transport zo klein mogelijk is. Om de kosten voor u laag te houden en het milieu te sparen maken wij vaak gebruik van gebruikte dozen.

De prijzen van onze artikelen en de verzendkosten zijn inclusief 21% BTW.

Verzendkosten per 1 januari 2014

Nederland  
Bestellingen tot € 50,- € 5,95
Bestellingen boven € 100,-    gratis
   
België €12,25
Luxemburg €12,75
Duitsland €17,75


Wij versturen uw pakket met de snelle pakketservice van PostNL. Aan het einde van de dag dat uw pakket verzonden wordt ontvangt u een e-mail met de pakketcode. Hiermee kunt u de status van de verzending vanaf de volgende dag op de site van PostNL (www.tracktrace.nl) volgen. Binnen Nederland worden de pakketten in de meeste gevallen de dag na verzending bezorgd.

Betaling

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via uw internetbankierprogramma. Via het internetbankieren bij diverse banken kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Uw bestelling wordt na het afronden van de iDEAL betaling direct door ons in behandeling genomen!


Vooruitbetaling    

Als u voor deze betaalmethode kiest treft u in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt onze bankgegevens aan. Wij houden uw bestelling 5 werkdagen vast, indien wij dan geen betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling annuleren.

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling door ons verwerkt.


Retourneren

Indien een besteld product niet naar wens is kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangt retour sturen. De kosten voor retourzending komen voor rekening van de koper. Meldt u uw retourzending van te voren even door een email te sturen. Het product dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn.

Verpak het product goed, zodat deze niet kan beschadigen tijdens het transport en verstuur uw retourpakket altijd via het postkantoor, u ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te traceren. Het door u betaalde bedrag met uitzondering van de verzendkosten zal na ontvangst van de retourzending direct aan u terug worden gestort.

Afhalen

Mooi Landelijk heeft naast de webwinkel geen 'gewone' winkel, maar het is altijd mogelijk om artikelen af te komen halen. Heeft u iets moois gezien en wilt u dat graag afhalen? Neemt u dan even contact met ons op om een afspraak te maken.

Onze gegevens

Mooi Landelijk
Rijksweg 212
9423 PG Hoogersmilde

0592-291249
info@mooilandelijk.nl
www.mooilandelijk.nl

K.v.K. 01162363
BTW-nr. NL194343236B01

 

Wij beantwoorden uw email altijd zo snel mogelijk, maar zeker binnen 24 uur. Telefonisch zijn wij 's avonds tot 21:00 uur bereikbaar, ook in de weekenden. In verband met onze nevenactiviteiten zijn wij overdag telefonisch soms beperkt bereikbaar. Als u een bericht achterlaat op ons antwoordapparaat, dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug.