Klantenservice

Onze gegevens

Mooi Landelijk
Rijksweg 212
9423 PG Hoogersmilde

0592-291249
info@mooilandelijk.nl
www.mooilandelijk.nl

K.v.K. 01162363
BTW-nr. NL194343236B01

 

Wij beantwoorden je email altijd zo snel mogelijk, maar zeker binnen 24 uur.

Telefonisch mag je ons dagelijks bellen tot 20:00 uur, ook op zaterdag. In verband met onze nevenactiviteiten zijn wij helaas niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. Laat bij geen gehoor een bericht achter op ons antwoordapparaat, wij bellen je dan zo snel mogelijk terug of probeer het op een later tijdstip nog eens.


Klachtenafhandeling
Ben je niet tevreden over een product of onze dienstverlening? Laat het ons per email, telefonisch of schriftelijk weten!

Wij streven ernaar om je klacht zo snel mogelijk op te lossen, door samen naar een passende oplossing te zoeken. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, indien mogelijk direct met een gepaste oplossing.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om je klacht bij de stichting in te dienen, wanneer je er samen met ons niet uit zou komen. Leidt de bemiddeling van de stichting nog niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop van de SGC.