Klantenservice

Onze gegevens

Mooi Landelijk
Rijksweg 212
9423 PG Hoogersmilde

0592-291249
info@mooilandelijk.nl
www.mooilandelijk.nl

K.v.K. 01162363
BTW-nr. NL194343236B01

 

Wij beantwoorden uw email altijd zo snel mogelijk, maar zeker binnen 24 uur.

Telefonisch mag u ons dagelijks bellen tot 21:00 uur, ook in de weekenden. In verband met onze nevenactiviteiten zijn wij helaas niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. Laat bij geen gehoor een bericht achter op ons antwoordapparaat, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug of probeer het op een later tijdstip nog eens.


Klachtenafhandeling
Bent u niet tevreden over een product of onze dienstverlening? Laat het ons per email, telefonisch of schriftelijk weten!

Wij streven ernaar om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen, door samen naar een passende oplossing te zoeken. U ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, indien mogelijk direct met een gepaste oplossing.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om uw klacht bij de stichting in te dienen, wanneer u er samen met ons niet uitkomt. Leidt de bemiddeling van de stichting nog niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop van de SGC.