Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Carmen

Artikel In voorraad

€ 119,95
Prachtige metalen muurdecoratie in verschillende tinten goud, koper en grijs, die op verschillende manieren opgehangen kan worden.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze prachtige grote muurdecoratie is een echte blikvanger en kan op verschillende manieren opgehangen worden. Met zijn zachte glans en mooie tinten goud, koper en grijs past hij bij bijna alle achtergronden. De ronde vormen en bloemen zijn op verschillende hoogtes aan het frame vastgemaakt, waardoor hij diepte krijgt en nog beter opvalt. Aan de achterzijde zitten twee ophangogen, waaraan hij horizontaal, een beetje scheef of verticaal opgehangen kan worden. Uiteraard kun je zijn positie in de loop der tijd eenvoudig veranderen, waardoor je muur direct weer een heel ander aangezicht krijgt.    

Lengte: 107 cm
Breedte: 6 cm
Hoogte: 45 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail