Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Vlinders 12 stuks

Artikel In voorraad

€ 20,95
Fraaie set van 12 gekleurde vlindertjes voor opfleuren van een muur of schutting.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze set van 12 vlinders van metaal bevat 3 rode vlinders, 3 blauwe vlinders, 3 gele vlinders en 3 groene vlinders. De glanzende vlindertjes worden plat geleverd, maar de vleugels kunnen eventueel een beetje omhoog gebogen worden zodat ze wat meer van de muur af komen. Verdeel ze over een muur voor een speels en sprookjesachtig effect. Aan de achterzijde is een ophangoog bevestigd, daaraan kunnen de vlinders eenvoudig recht of een beetje scheef opgehangen worden.

Deze Primus muurdecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde vlinder kan daardoor iets afwijken van de vlinder op de foto.

Lengte 11 cm
Hoogte 8,5 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.