Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Libelle Blauw

Artikel In voorraad

€ 11,50

Maak je eigen kleurrijke muurdecoratie met deze prachtige libelle en gekleurde vlinders uit ons assortiment. 


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Met deze prachtige gekleurde libelle verdwijnt je saaie muur als sneeuw voor de zon. Hij wordt plat geleverd, maar zijn vleugels kunnen eventueel een beetje omhoog gebogen worden zodat hij wat meer van de muur af komt. Gebruik meerdere exemplaren in combinatie met vlinders voor een speels en sprookjesachtig effect. Aan de achterzijde is een ophangoog bevestigd, daaraan kan de libelle eenvoudig recht of een beetje scheef opgehangen worden.

Deze Primus muurdecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde libelle kan daardoor iets afwijken van de libelle op de foto.

Lengte: 35 cm
Hoogte: 28 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail