Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Vlinder Blauw

Artikel In voorraad

€ 9,75

Deze metalen vlinder tovert met zijn mooie kleuren elke saaie muur direct om tot een magische blikvanger.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Leuke gekleurde vlinder van metaal voor het versieren van een saaie muur. Hij lijkt op een tropische vlinder door zijn blauwe en zwarte kleur. Deze vlinder wordt plat geleverd, maar zijn vleugels kunnen eventueel een beetje omhoog gebogen worden zodat hij wat meer van de muur af komt. Gebruik meerdere exemplaren voor een speels en sprookjesachtig effect. Aan de achterzijde is een ophangoog bevestigd, daaraan kan de vlinder eenvoudig recht of scheef opgehangen worden. 

Deze Primus muurdecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde vlinder kan daardoor iets afwijken van de vlinder op de foto.

Lengte 35 cm
Hoogte 25 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail