Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Vlinder Orange

Artikel In voorraad

€ 23,95

Prachtige handbeschilderde vlinder van metaal die lijkt op de Distelvlinder, door zijn pootjes zit deze vlinder echt op de muur.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Hang deze mooie handgeschilderde vlinder aan je muur of schutting en hij lijkt er door zijn 4 cm hoge pootjes echt op te zitten. Met zijn oranje, zwarte en witte kleuren lijkt hij op de Distelvlinder die ook in Nederland leeft. Hij kan gewoon recht opgehangen worden of een beetje scheef naar links of rechts. Aan de achterzijde is een ophangoog bevestigd waarmee hij eenvoudig aan een schroef of spijker opgehangen kan worden. Hang voor een echt zomers gevoel en een speels effect 2 of meer vlinders aan je muur.

Deze Primus muurdecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde vlinder kan daardoor iets afwijken van de vlinder op de foto.

Lengte 36 cm
Breedte: 5 cm
Hoogte 25 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail