Meer afbeeldingen

Metalen Specht Woody

Artikel In voorraad

€ 24,95
Deze prachtige bonte specht van metaal kan je in je tuin aan een boom of schutting vastmaken.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze prachtige specht van metaal kan eenvoudig met twee schroeven of spijkers aan een boom of schutting vastgemaakt worden. Aan zijn beide poten is een oog vastgemaakt voor een stevige bevestiging. Woody is uit één geheel gemaakt en er zitten geen bewegende onderdelen aan. Een mooie tuindecoratie voor een bostuin of liefhebber van spechten.  

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde specht kan daardoor iets afwijken van de specht op de foto.

Lengte 24 cm
Breedte 11 cm
Hoogte 42 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail