Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Leaves

Artikel In voorraad

€ 58,95
Verrijk je muur met deze metalen muurdecoratie van rechtopstaande bladeren.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Het motief in de bladeren van deze mooie muurdecoratie maakt hem net even anders. Door het gebruik van rustige kleuren past deze muurdecoratie op elke muur en bij elke buitenruimte. Het rechthoekige grijze frame eromheen maakt hem een beetje stoerder, waardoor hij ook mooi bij een industriële inrichting past. Achter de bladeren zijn twee ophangpunten gemaakt, waaraan hij eenvoudig opgehangen kan worden zonder dat je de spijkers of schroeven ziet.

Hou je van rustig, natuurlijk en een beetje industrieel? Hang dan 1 of 2 van deze muurdecoratie Leaves aan je muur. Je zal er niet gauw op uitgekeken zijn.

Lengte: 46 cm
Breedte: 3 cm
Hoogte: 92 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.