Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Vlinder Yellow

Artikel In voorraad

€ 9,75

Deze mooie vlinder van metaal tovert met haar mooie kleuren elke saaie muur direct om tot een kleurrijke blikvanger.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Mooie tropische vlinder van metaal voor het versieren van een saaie muur. Deze vlinder in de kleuren geel, zwart, blauw en roze wordt plat geleverd, maar haar vleugels kunnen eventueel een beetje omhoog gebogen worden zodat zij wat meer van de muur af komt. Gebruik meerdere exemplaren voor een speels en sprookjesachtig effect. Aan de achterzijde is een ophangoog bevestigd, daaraan kan de vlinder eenvoudig recht of een beetje scheef opgehangen worden.

Deze Primus muurdecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde vlinder kan daardoor iets afwijken van de vlinder op de foto.

Lengte: 35 cm
Hoogte: 32 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.