Sinds 2009 verkoopt Mooi Landelijk online de mooiste tuindecoraties. Destijds opgestart door Olga Venema- Jacobs in Hoogersmilde en in Maart 2020 overgenomen door mij, Nadia Vercraeye.  Mooi Landelijk is nu gevestigd in Ens, de Noord Oostpolder (Flevoland). 
Door het wonen en werken op de boerderij en de liefde voor het buitenleven verkoop ik tuindecoratie met een landelijk tintje. Hierin passen verschillende stijlen en daardoor heb ik voor iedere tuin, groot of klein een mooie en betaalbare tuindecoratie. De meeste decoraties die ik verkoop zijn gemaakt van weersbestendige materialen zoals metaal, glas of hars. 

Naast de webshop ben ik actief in de agrarische en hippische sector en loop ik geregeld een rondje met onze hond. 

Ik vind het belangrijk dat klanten tevreden zijn en waar krijgen voor hun geld. Daarom fotografeer ik zo veel mogelijk producten zelf en worden alle producten voor verzending gecontroleerd en goed verpakt. Ik probeer oude dozen zoveel mogelijk te hergebruiken. Daarnaast werk ik zelf niet met plastic, alleen wanneer producten al mooi in bubbeltjesfolie verpakt zijn, dan laat ik dit zo. Goed voor het milieu en voor de portemonnee van jou en mij.  

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor buiten? Voor hem of haar?
Bij Mooi Landelijk vind je een ruime keuze aan tuinstekers, muurdecoraties en andere decoraties voor buiten, maar ook voor binnen. Daar zit zeker iets bij dat geschikt is voor je partner, je lieve moeder, je stoere vader, die goede vriend, je beste vriendin etc.
Een groot deel van ons assortiment is uniek en wisselt regelmatig, hierdoor geldt soms ook op = op. Kom dus ook zeker nog een terug! 

Heb je vragen, suggesties of ideeën? Wij horen deze graag van je!

 

Nadia, eigenaresse Mooi Landelijk

 

WAAROM MOOI LANDELIJK?

*Beoordeeld: Klanten geven ons gemiddeld een 9,4/10
*Veilig betalen met o.a. IDeal, Klarna, BanContact
*Artikel op voorraad: Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen verstuurd
*Gratis verzenden vanaf €75
*Unieke Producten een groot deel van het assortiment is uniek en wisselt regelmatig, kom dus zeker ook nog eens terug!
*Duurzaam door hergebruik oude dozen.