Meer afbeeldingen

Plantenbak Emmer Ø 40 cm

Artikel Niet in voorraad

€ 71,95
Grote metalen emmer op wieltjes, die als plantenbak gebruikt kan worden voor een prachtige tuinkamer.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Op zoek naar mooie en sobere accessoires voor in je tuinkamer? Deze grote grijs/bruine plantenbak op wieltjes en met handvaten is zo'n accessoire en kan gecombineerd worden met heel veel verschillende stijlen. De wieltjes zijn eenvoudig aan de onderzijde van de emmer vast te draaien en daarmee is hij eenvoudig te verplaatsen.

Ga je hem als plantenbak gebruiken? Er zit geen gat in de bodem, waardoor er bij veel regen te veel water in kan blijven staan. Door eerst een laag Hydro korrels op de bodem te doen, voorkom je dat de planten te veel of te weinig water krijgen. Maar voor een optimale levensduur adviseren wij om er een mooie plant met binnenpot in te doen. Zet deze tuindecoratie daarna onder het afdak en je tuinkamer ziet er direct heel anders uit.

Ø 40 cm
Hoogte: 51 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.