Meer afbeeldingen

Regenmeter RVS IJsvogel

Artikel In voorraad

€ 71,50
Deze prachtige regenmeter met ijsvogel is gemaakt van roestvrijstaal.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Het unieke aan deze zwart/grijze regenmeter met ijsvogel is dat hij van roestvrijstaal (rvs) gemaakt is. Daardoor gaat hij niet roesten en is hij naast alleen af en toe even schoonmaken geen onderhoud nodig. Wel de lusten en geen lasten; een ideale regenmeter voor de levensgenieter dus.
Het regenmeterglas is duidelijk afleesbaar en eenvoudig te legen. Let er in de winter wel goed op dat er bij vorst geen water in het glas blijft zitten, want als dat bevriest gaat het glas stuk. Mocht het glas toch stuk gaan, dan hebben wij deze regenmeterglazen ook los te koop. 
De stok bestaat uit 3 delen en deze zijn met de meegeleverde inbussleutel stevig in elkaar te zetten. Er zitten geen bewegende onderdelen aan deze functionele tuinsteker. Prik hem eenvoudig op een goed zichtbare plek in de grond en het zal je niet meer ontgaan hoeveel regen er gevallen is.

Lengte: 37 cm
Breedte: 20 cm
Hoogte: 145 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.