Meer afbeeldingen

Regenmeter Vogel Pia

Artikel In voorraad

€ 33,50
De mooie grote vogel van deze regenmeter valt goed op in de tuin en past in iedere border, zo weet je altijd hoeveel het geregend heeft.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Ook als deze metalen tuinsteker geen regenmeter zou zijn, is deze vogel met haar grote snavel, blauwe ogen en roze verenkraag een prachtige verschijning. Aan de donkergroene stok zijn een blaadje en een gele bloem vastgemaakt, waardoor het lijkt alsof de vogel in een struik zit en klaar is om weer op te stijgen. Het regenmeterglas is duidelijk afleesbaar en eenvoudig te legen, dit is vooral in de winter heel belangrijk. Als er water in het glas blijft zitten en dit bevriest, dan knapt het glas. Maar gelukkig hebben wij deze regenmeterglazen ook los te koop, dus mocht hij onverhoopt stuk gaan, dan kan hij vervangen worden. De tuinsteker bestaat uit 3 delen en er zitten geen bewegende onderdelen aan. Prik hem in de grond op een leuke plek in je tuin en je weet altijd precies hoeveel regen er gevallen is.

Lengte: 33 cm
Breedte: 27 cm
Hoogte: 148 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail