Meer afbeeldingen

Regenmeter Vogel Rudy

Artikel In voorraad

€ 18,95
Deze regenmeter heeft naast het regenmeterglas een leuk gekleurd vogeltje die op een tak zit.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze tuinsteker met regenmeterglas en vogeltje op een tak is gemaakt van metaal. Het glas hangt in de metalen ring en is daardoor gemakkelijk af te lezen en leeg te gooien. Hij kan eenvoudig op een goed zichtbare plek in de tuin of grote bloembak geprikt worden, waarbij je zelf kan kiezen welke kant het vogeltje op kijkt. De stok bestaat uit 3 delen, deze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten.

Zorg er wel voor dat er bij vorst geen water in het glas zit, anders vriest hij stuk. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan hebben wij gelukkig ook een los regenmeterglas voor deze regenmeter te koop.

Lengte: 15 cm
Breedte: 15 cm
Hoogte: 120 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.