Retourneren
Als een besteld product niet naar wens is, mag dit binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de koper. Meld je retourzending van tevoren altijd even door een e-mail te sturen. Het product dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Verpak het product goed, zodat deze niet kan beschadigen tijdens het transport. Stuur het pakket altijd retour als pakketpost via DPD, DHL of PostNL, dan ontvang je een verzendbewijs waarmee het mogelijk is om de zending te traceren. Wanneer je retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, zal het betaalde aankoopbedrag binnen enkele dagen teruggestort worden.

Klachtenafhandeling
Ben je niet tevreden over een product of onze dienstverlening? Laat het ons weten per e-mail, telefonisch of schriftelijk!

Wij streven ernaar om je klacht zo snel mogelijk op te lossen, door samen naar een passende oplossing te zoeken. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons, indien mogelijk direct met een gepaste oplossing.

Ook zijn wij aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om je klacht bij de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk in te dienen, wanneer je er samen met ons niet uit zou komen.

En vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage 
Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Annuleren
Wanneer je de bestelling hebt geplaatst, maar deze toch liever wilt annuleren vragen wij zo snel mogenlijk contact met ons op te nemen, Doe dit via WhatsApp > 06-57581872, of per mail: info@mooilandelijk.com
Wij zullen uw geld dan binnen enkele dagen terug storten.