Meer afbeeldingen

Tuindecoratie Kraanvogel Solar

Artikel In voorraad

€ 61,50

Deze grote kraanvogel met zijn vleugels wijd open is zowel overdag als 's avonds prachtig om naar te kijken.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze unieke kraanvogel van metaal is met zijn bruine en blauwe kleuren een echte blikvanger in de tuin. Op zijn rug tussen zijn vleugels in zit een klein zonnepaneeltje. Zet hem op een zonnige plek in je tuin zodat de batterij goed opgeladen wordt. Als de batterij door het zonnepaneeltje volledig is opgeladen, zal het led-lampje binnenin de vogel als het donker wordt ongeveer 6 uur branden. Hierdoor wordt zijn lijf verlicht en is deze tuindecoratie ook als het donker is goed te zien. Hij bestaat uit 4 delen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Door zijn wijde vleugels en hoogte is deze metalen vogel wel windgevoelig en hij wordt daarom ook geleverd met een soort haring. Door die in de grond te prikken om zijn poten heen zal hij minder snel omwaaien. Voor de beste werking van het zonnepaneeltje en het branden van het led-lampje wordt er een Engelstalige gebruikershandleiding bij geleverd. Mocht je hier niet uitkomen, laat het ons weten!

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde kraanvogel kan daardoor iets afwijken van de kraanvogel op de foto.

Lengte 43 cm
Breedte 59 cm
Hoogte 85 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.