Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Hagedis Indy

Artikel In voorraad

€ 19,50
Lange en smalle hagedis van metaal met een met vlinders versierde staart.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze mooie goudbruine hagedis is gemaakt van metaal en heeft 3 vlinders aan zijn staart als versiering. Aan de achterkant tussen zijn voorpoten is een oog bevestigd waaraan hij opgehangen kan worden. Doordat hij circa 4 centimeter dik (breed) is lijkt hij net als een echte hagedis tegen de muur op te lopen.

Deze hagedis wordt willekeurig geleverd in licht goudkleurig of donker goudkleurig. Heb je een voorkeur voor één van beide? Laat het ons weten in het veld 'opmerkingen' bij het plaatsen van de bestelling. Zolang je voorkeur op voorraad is kunnen we dan aan je wens voldoen.

De prijs is per stuk.

Lengte: 17 cm
Breedte: 4 cm
Hoogte: 63 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.