Meer afbeeldingen

Metalen Plantenschaal Hangend 40 cm

Artikel In voorraad

€ 29,50
Deze roestbruine schaal van metaal heeft een doorsnede van 40 cm en kan met de touwen aan bijvoorbeeld een pergola opgehangen worden.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Ben je op zoek naar robuuste en industriële accessoires voor in je tuin? Deze schaal heeft door het roestige metaal in combinatie met het touw een stoer en industrieel uiterlijk. Aan het uiteinde waar de touwen bij elkaar komen, zijn deze met een metalen ring aan elkaar vastgemaakt. Met de ring kan hij eenvoudig opgehangen worden aan een wandhaak, een pergola of in een boom. 

Ga je hem als plantenschaal gebruiken? Er zit één klein gaatje in het midden van de bodem, waardoor er bij veel regen te veel water in kan blijven staan. Door eerst een laag Hydro korrels op de bodem te doen, voorkom je dat de planten te veel of te weinig water krijgen.

Deze schaal kan voor vele doeleinden gebruikt worden, een paar heksenbollen erin misstaat ook zeker niet. Hou er wel rekening mee dat door het roestige uiterlijk, deze schaal roest aflaat en er roestsporen op de ondergrond of op de artikelen erin kunnen ontstaan.

Schaal ø 40 cm
Hoogte: 68 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail