Meer afbeeldingen

Plantenbak Metaal

Artikel In voorraad

€ 39,95
Deze roestbruine plantenbak van metaal met een mooi bloemmotief kan als plantenbak, maar ook als vuurkorf gebruikt worden.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Op zoek naar industriële accessoires voor in je tuin? Deze robuuste plantenbak of vuurkorf heeft door het roestige metaal een stoer industrieel uiterlijk. De vier poten en het strakke bloemmotief maakt deze tuindecoratie net even anders.

Ga je hem als plantenbak gebruiken? Vul de zijkanten dan eerst op met bijvoorbeeld kokosinlegvellen om te voorkomen dat het zand eruit valt en zo blijft het motief ook goed zichtbaar. Er zit geen gat in de bodem, waardoor er bij veel regen te veel water in kan blijven staan. Door eerst een laag Hydro korrels op de bodem te doen, voorkom je dat de planten te veel of te weinig water krijgen.

Gebruik je deze bak als vuurkorf? Zorg er dan voor dat de bak op een vuurvaste ondergrond staat en er geen brandbare objecten binnen een straal van 5 meter in de buurt staan. Veiligheid gaat voor alles, dus zorg dat kinderen en dieren niet te dicht bij het vuur in de buurt komen.

Hou er wel rekening mee dat door het roestige uiterlijk, deze bak roest aflaat en er roestsporen op de ondergrond of op de artikelen erin kunnen ontstaan.

Lengte: 36 cm
Breedte: 36 cm
Hoogte: 30 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail