Meer afbeeldingen

Tuindecoratie Havik

Artikel Niet in voorraad

€ 69,95
Deze prachtige bijna levensgrote havik van metaal is een geweldige blikvanger in iedere tuin.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze bijna levensgrote havik die op een boomstam zit kan op iedere plek in de tuin of op het terras neergezet worden. Met zijn prachtige hartvormige vleugels en zorgvuldig gemaakte verendek is deze havik een unieke decoratie voor in de tuin. Hij is volledig gemaakt van metaal en er zitten geen losse onderdelen aan, Doordat hij aan alle kanten netjes afgewerkt is, kan hij in het middelpunt van de belangstelling kan staan.

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde uil kan daardoor iets afwijken van de uil op de foto.

Lengte 24 cm
Breedte 20 cm
Hoogte 53 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.