Meer afbeeldingen

Bloempot Hond

Artikel In voorraad

€ 17,95

De kop en staart van deze bloempot in de vorm van een hond kunnen door de wind heen en weer bewegen. Een leuke plant in zijn pot maakt deze tuindecoratie helemaal af.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze vrolijke hond van metaal is een mooie tuindecoratie voor op het terras of bij de voordeur. Zijn kop en staart zijn op een veer bevestigd, waardoor deze heen en weer kunnen bewegen en hem tot leven brengen. De bloempot is uitneembaar en een leuke plant naar eigen keuze erin maakt het geheel helemaal af. Er zit geen gat in de bodem van de bloempot, hou hier rekening mee bij veel regenval. Hij staat stevig op zijn 4 poten en kan op iedere gewenste plek neergezet worden.

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde hond kan daardoor iets afwijken van de hond op de foto. Wordt geleverd zonder plant.

Lengte 43 cm
Breedte 18 cm
Hoogte 39 cm

Bovenkant bloempot ø 15 cm, 12 cm hoog

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail