Meer afbeeldingen

Bloempot Varken

Artikel In voorraad

€ 17,95
De kop en krulstaart van dit lachende varkentje kunnen door de wind een beetje heen en weer bewegen en een leuke plant in zijn pot maakt deze tuindecoratie helemaal af.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Dit grappige varkentje van metaal is een mooie tuindecoratie voor op het terras of bij de voordeur. Zijn kop en krulstaart zijn op een veer bevestigd, waardoor deze een beetje heen en weer kunnen bewegen. De bloempot is uitneembaar en door er een leuke plant in te zetten komt dit varkentje nog meer tot leven. Er zit geen gat in de bodem van de bloempot, hou hier rekening mee bij veel regenval. Hij staat stevig op zijn 4 poten en kan op iedere gewenste plek neergezet worden.

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, het geleverde varkentje kan daardoor iets afwijken van het varkentje op de foto. Wordt geleverd zonder plant.

Lengte 30 cm
Breedte 16 cm
Hoogte 28 cm

Bovenkant bloempot ø 16 cm, 14 cm hoog

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail