Meer afbeeldingen

Metalen Silhouet Meisje

Artikel In voorraad

€ 29,95
Prachtig metalen silhouet van een meisje dat de zaadjes van een uitgebloeide paardenbloem wegblaast.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Dit mooie zwarte silhouet van een meisje dat de zaadjes van een uitgebloeide paardenbloem wegblaast kan eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin geprikt worden. Ze bestaat uit 3 delen, die eenvoudig in elkaar te zetten zijn met de meegeleverde sleutel.

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, het geleverde silhouet kan daardoor iets afwijken van het silhouet op de foto.

Lengte 73 cm
Breedte 1 cm
Hoogte 77 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.