Meer afbeeldingen

Moeder Kip

Artikel In voorraad

€ 33,95

Deze gekleurde kip van metaal staat prachtig in iedere tuin. Maak van haar een echte moeder door haar samen met de kuikens te kopen.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze mooie hen van metaal valt vast en zeker bij iedere kippenliefhebber in de smaak. In combinatie met 3 kuikens wordt ze een echte trotse moeder kip. Er zitten geen bewegende onderdelen aan deze tuindecoratie en ze bestaat uit één geheel. Moeder kip staat stevig op haar poten en kan op iedere gewenste plek neergezet worden.

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde kuikens kunnen daardoor iets afwijken van de kuikens op de foto.

Lengte: 24 cm
Breedte: 15 cm
Hoogte: 43 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail