Meer afbeeldingen

Muurdecoratie Lieveheersbeestje

Artikel In voorraad

€ 16,25
Tijdelijk Uitverkocht: Een reuze lieveheersbeestje van metaal met een bewegend schild voor aan de muur of schutting.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Versier je muur of schutting met dit leuke lieveheersbeestje van metaal. Haar schild is op een veer bevestigd waardoor deze door de wind een beetje heen en weer kan wiebelen en er daardoor echt leven in komt. Aan de onderkant zit een ophangoog, waarmee ze eenvoudig recht of een heel klein beetje scheef opgehangen kan worden. Het is ook mogelijk om haar gewoon ergens neer te zetten, maar dan zie je het ophangoog wel een beetje.

Deze Primus muurdecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, het geleverde lieveheersbeestje kan daardoor iets afwijken van het lieveheersbeestje op de foto.

Lengte: 14 cm
Breedte: 6 cm
Hoogte 18 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail