Meer afbeeldingen

Tuindecoratie Egel

Artikel In voorraad

€ 29,95

Hoe geweldig zou deze lieve egel van metaal bij jou in de tuin staan!


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze handgemaakte egel van metaal kun je gerust in je tuin neerzetten, zijn stekels prikken niet. Er zitten geen bewegende onderdelen aan deze tuindecoratie en hij bestaat uit één geheel. Zijn stekels bestaan uit allemaal stukjes metaal die over elkaar heen vastgemaakt zijn, wat hem een uniek uiterlijk geeft. Hij staat stevig op zijn 4 poten en kan op iedere gewenste plek neergezet worden.

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde egel kan daardoor iets afwijken van de egel op de foto.

Lengte 35 cm
Breedte 17 cm
Hoogte 20 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail