Meer afbeeldingen

Tuindecoratie Kuikens-Set 3 stuks

Artikel In voorraad

€ 18,95

Vind jij deze set van 3 kuikentjes ook zo schattig? Zet ze met z'n 3en of samen met moeder kip op een leuk plekje in je tuin.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Het grote voordeel van deze 3 leuke kuikentjes van metaal is dat ze altijd zo klein en schattig blijven. Geef ze een leuk plekje in je tuin, in combinatie met moeder kip staat het helemaal leuk. Er zitten geen bewegende onderdelen aan deze tuindecoraties en ze bestaan uit één geheel. Ze staan stevig op hun pootjes en kunnen op iedere gewenste plek neergezet worden.

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde kuikens kunnen daardoor iets afwijken van de kuikens op de foto.

Lengte 9 cm
Breedte 6 cm
Hoogte 11 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail