Meer afbeeldingen

Tuindecoratie Pauw Solar

Artikel In voorraad

€ 44,95

Deze vriendelijke pauw van metaal is zowel overdag als 's avonds prachtig om naar te kijken.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze mooie pauw van metaal is met zijn bruine en blauwe kleuren een vriendelijke blikvanger in de tuin en op zijn rug zit een klein zonnepaneeltje. Zet hem op een zonnige plek in je tuin zodat de batterij goed opgeladen wordt. Als de batterij door het zonnepaneeltje volledig is opgeladen, zal het led-lampje binnenin de vogel als het donker wordt ongeveer 6 uur branden. Hierdoor wordt zijn lijf verlicht en is deze tuindecoratie ook als het donker is prachtig om te zien. Hij bestaat uit 3 delen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn en hij wordt geleverd met een soort tentharing. Door die in de grond te prikken om zijn poten heen zal hij minder snel omwaaien. Voor de beste werking van het zonnepaneeltje en het branden van het led-lampje wordt er een Engelstalige gebruikershandleiding bij geleverd. Mocht je hier niet uitkomen, laat het ons weten!

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde pauw kan daardoor iets afwijken van de pauw op de foto.

Lengte: 58 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 48 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail