Meer afbeeldingen

Tuindecoratie Eend Solar

Artikel In voorraad

€ 37,95

Deze leuke blauw/bruine eend van metaal is zowel overdag als 's avonds prachtig om naar te kijken.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze mooie eend van metaal is met zijn bruine en blauwe kleuren een vriendelijke blikvanger in de tuin en op zijn rug zit een klein zonnepaneeltje. Zet hem op een zonnige plek in je tuin zodat de batterij goed opgeladen wordt. Als de batterij door het zonnepaneeltje volledig is opgeladen, zal het led-lampje binnenin de eend, als het donker wordt ongeveer 6 uur branden. Hierdoor wordt zijn lijf verlicht en is deze tuindecoratie ook als het donker is prachtig om te zien. Hij bestaat uit één geheel en er zitten geen bewegende onderdelen aan deze tuindecoratie. Voor de beste werking van het zonnepaneeltje en het branden van het led-lampje wordt er een Engelstalige gebruikershandleiding bij geleverd. Mocht je hier niet uitkomen, laat het ons weten!

Deze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde pauw kan daardoor iets afwijken van de pauw op de foto.

Lengte: 20 cm
Breedte: 15 cm
Hoogte: 35 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.