Meer afbeeldingen

Tuindecoratie musje

Artikel In voorraad

€ 3,95
Klein bruin musje geschikt voor iedere buitenplaats.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Een klein vogeltje dat geschikt is voor iedere buiten-, maar ook binnenplaats. Door haar neutrale bruine kleur past ze overal. In de winter vult ze de leegte van de echte musjes in de tuin op. Zowel leuk alleen, of als paartje. Ze is gemaakt van Polystone, een mengsel van gemalen steen en kunsthars. Polystone is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, maar niet tegen vorst. Wij adviseren dan ook bij vorst het musje naar binnen te halen.

Deze tuindecoratie wordt willekeurig geleverd, het ene vogeltje kijkt iets meer omhoog. Als je voorkeur hebt voor een variant dan kun je dit bij het afrekenen van de bestelling bij de opmerkingen aangeven. Zolang er voorraad is kunnen wij dan aan je voorkeurswens voldoen. De prijs is per stuk.


Lengte: 9 cm
Breedte: 3 cm
Hoogte: 6,5 cm  

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail