Meer afbeeldingen

Metalen Flamingo Maya

Artikel In voorraad

Normale prijs: € 72,50

Special Price € 54,35

Ben je op zoek naar een prachtige en opvallende tuindecoratie? Dan is deze levensgrote metalen flamingo precies wat je zoekt!
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze schitterende metalen flamingo is met haar hoogte van 112 cm bijna even groot als een echte flamingo. Door haar hoogte en mooie glans valt zij goed op en is het een echte blikvanger in de tuin. Ze bestaat uit 2 delen, die eenvoudig in elkaar te zetten zijn door middel van het aandraaien van 2 vleugelmoertjes.

Lengte: 48 cm
Breedte: 23 cm 
Hoogte: 112 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.