Meer afbeeldingen

Tuindecoratie Eend

Artikel In voorraad

€ 29,95
Deze mooie eend van metaal staat prachtig naast een vijver.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze leuke levensgrote eend staat stevig op zijn poten en kan op iedere plek in de tuin of bij de vijver neergezet worden. Hij bestaat uit één geheel, er zitten geen bewegende onderdelen aan en hij is aan alle kanten netjes afgewerkt waardoor hij in het middelpunt van de belangstelling kan staan.

D
eze Primus tuindecoratie wordt met zorg met de hand gemaakt, de geleverde eend kan daardoor iets afwijken van de eend op de foto.

Lengte 32 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 29 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail