Meer afbeeldingen

LED Lampenset Tricolor

Artikel In voorraad

€ 12,95
Vrolijke set van 3 LED lampen in de kleuren rood, roze en paars.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Aan deze vrolijke LED lampjes zit een lang koord van ruim 1 meter, waarmee ze op elke gewenste plek opgehangen kunnen worden. Ze werken op batterijen en door aan het koord te trekken gaan ze aan of uit. Deze sfeervolle en vrolijke lampjes zijn ideaal om te gebruiken bij een tuinfeestje of voor extra verlichting 's avonds onder het afdak. Ze zijn gemaakt van kunststof en ze zijn niet waterbestendig, dus zorg ervoor dat ze niet nat kunnen worden. 

De prijs is per 3 stuks (rood, paars en roze) en ze worden exclusief batterijen geleverd. Er moeten per lampje 3 AAA-batterijen in.

Afmetingen lamp:
ø 5 cm
Hoogte 15 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail