Meer afbeeldingen

Tafelkleedhangers Harten Grijs

Artikel In voorraad

€ 7,95
Deze hartvormige grijze tafelkleedhangers van steen zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van opwaaiende tafelkleden.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Met deze vier grijze landelijke tafelkleedhangers in hartvorm heb je geen last meer van opwaaiende tafelkleden. Met het klemmetje maak je ze gemakkelijk aan het tafelkleed vast. De harten zijn gemaakt van echt steen en kunnen daardoor wat van vorm, kleur en structuur verschillen. Geniet optimaal van het buitenleven en buiten eten met deze handige tafelkleedhangers.

Lengte: 4 cm
Breedte: 2 cm
Hoogte: 7 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail