Meer afbeeldingen

Windgong Birdie

Artikel In voorraad

€ 13,50
Mooie windgong met bovenop een vogeltje van geglazuurd aardewerk en onderaan een hartje van metaal.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Het vogeltje van deze leuke windgong is gemaakt van geglazuurd aardewerk. Deze tuindecoratie is rustgevend om te horen en om te zien. Aan de bovenzijde zit een grote haak waarmee hij eenvoudig opgehangen kan worden. 

Deze windgong wordt willekeurig geleverd met een wit of donkerbeige/grijs vogeltje. Heb je een voorkeur voor één van beide? Laat het ons weten in het veld 'opmerkingen' bij het plaatsen van de bestelling. Zolang er voorraad is kunnen we dan aan je wens voldoen.

De prijs is per stuk.

Hoogte: 70 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail