Meer afbeeldingen

Windgong Pluim

Artikel In voorraad

€ 22,50
Kom helemaal tot rust met de prachtige klanken van deze landelijke windgong.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Verras jezelf of iemand anders met deze grote windgong. Hij is 90 cm hoog en geeft prachtige rustgevende klanken. Maar ook als er geen wind staat en hij geen geluid maakt, dan is deze windgong een lust voor het oog. Met zijn olijfgroene onderdelen van geglazuurd aardewerk is deze tuinversiering helemaal hip. De pluim, de ophanghaak, de gong en de ketting zijn gemaakt van bijpassend donkerbeige metaal. De zilverkleurige bollen zijn gemaakt van roestvrij staal en spiegelen prachtig.

De metalen staven van de gong hangen aan een zwart draad, door de staaf die er dwars tegen aan ligt ontstaan de mooie klanken. Hang deze windgong gemakkelijk onder je afdak, aan de pergola of in een boom, aan de bovenzijde is een grote haak vast gemaakt.

Lengte: 21 cm
Breedte: 5 cm
Hoogte: 90 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail