Meer afbeeldingen

Windgong Solar Vis Blauw

Artikel In voorraad

€ 23,95
Deze windgong met een vis van metaal en glas geeft prachtige heldere klanken en 's avonds als het donker wordt gaan de led-lampjes in de buik van de vis branden.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze windgong met blauwe vis geeft prachtige heldere klanken. Door het kleine zonnepaneeltje wordt overdag de batterij opgeladen en gaan de led-lampjes in de buik van de vis branden zodra het donker wordt. Hang deze tuindecoratie daarom op een zonnige plek en niet te dicht in de buurt van een andere lamp. Des te beter de batterij opgeladen is, des te langer zal het lampje branden als het donker is. Voor een volledig opgeladen batterij moet het zonnepaneeltje minimaal 5 uur zonlicht hebben gehad.

De buik van de vis is van helderblauw glas gemaakt en ook overdag heel mooi om te zien. Aan de bovenkant is een haak bevestigd waarmee je deze windgong gemakkelijk kan ophangen. Aan de onderkant van het middelste touwtje hangt een helderblauwe druppel, deze is op de foto niet te zien. Er wordt een handleiding meegeleverd in het Duits en Engels, mocht je hier niet uitkomen dan horen wij het graag.

Lengte: 28 cm
Breedte: 5 cm
Hoogte: 108 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail