Meer afbeeldingen

Tuinsteker Balans Vogels Welcome

Artikel In voorraad

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Grote tuinsteker met twee vogels die balanceren op de wind. De tekst 'Welcome' maakt deze mooie tuindecoratie helemaal compleet.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Voor deze tuinsteker heb je wel wat ruimte in de tuin nodig, want hij is maar liefst 1 meter lang. De twee metalen vogels van deze tuinsteker houden elkaar in balans. Laat de wind ermee spelen en de vogels zullen op het scharnierpunt ronddraaien. Ook kunnen de vleugels van de vogels een beetje op en neer gaan, deze worden weer in balans gehouden door de ronde bolletjes aan het uiteinde van de vleugels. De kop van één van de vogels is zo vastgemaakt dat deze ook nog een beetje kan bewegen. De stok van deze tuindecoratie bestaat uit twee delen en de vogels zijn afneembaar. Pas wel op met harde wind, want dan kunnen ze van de stok afvliegen.

Lengte: 100 cm
Breedte: 47 cm
Hoogte: 127 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.