Meer afbeeldingen

Tuinsteker Groene Trekker

Artikel In voorraad

€ 33,50
Een metalen tuinsteker met groene trekker, waarvan de wielen draaien in de wind. Extra leuk voor in een boeren tuin, of de tuin van een trekker liefhebber.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Haal het platteland naar je tuin met deze leuke tuinsteker. Deze tuinsteker met groene trekker is gemaakt van degelijk metaal. Hierdoor is de tuinsteker weersbestendig. De wielen van de trekker zijn kleine windmolentjes waardoor ze draaien in de wind. Hierdoor krijg je beweging en dat geeft een speels beeld. De tuinsteker is zowel in de tuin, als een bloempot te prikken en staat vrolijk als decoratie in een boeren tuin of de tuin van een trekker liefhebber. Hoogte (incl. trekker): 130 cm, De trekker zelf heeft een lengte van 43 cm, hoogte: 24 cm en breedte 7 cm.

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail