Meer afbeeldingen

Tuinsteker RVS 2 Heksenbollen

Artikel In voorraad

€ 17,50
Deze tuinsteker met twee zilverkleurige bollen is helemaal van roestvrij staal gemaakt. Door de spiegelende bollen valt hij goed op in de tuin.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze tuinsteker kan gebruikt worden in iedere stijl tuin; in een strakke en moderne tuin, maar ook in een romantische en landelijke tuin. Zet in een strakke tuin meerdere exemplaren symmetrisch neer eventueel in combinatie met andere formaten heksenbollen op stok en het resultaat zal verbluffend zijn. Combineer hem in een romantische of landelijke tuin met hoge bloemen en de border zal nog meer uitspringen en ieders aandacht aantrekken. Door het spiegelende effect valt hij goed op, zelfs als de zon niet schijnt. Het gebruik van twee verschillende formaten bollen (1 x ø 7,5 cm en 1 x ø 9,5 cm) maakt deze tuinsteker net even anders. Doordat hij helemaal van rvs is gemaakt, is hij volledig weerbestendig, roest deze tuindecoratie niet en zal hij jaren meegaan. Koop deze tuinsteker met 2 heksenbollen, zet hem op de plek neer die je in gedachten hebt en geniet er het hele jaar van.

Hoogte: 135 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.