Meer afbeeldingen

Tuinsteker Vogelbad Liz

Artikel In voorraad

€ 15,25
Vogelbadje van geglazuurd aardewerk voor in de romantische tuin.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze wit met beige tuinsteker met blad en vogeltje kan eenvoudig in de grond geprikt worden en gebruikt als vogelbadje of vogelvoederschaaltje. Door zijn formaat is deze tuindecoratie zeer geschikt voor kleine tuinen. In grote tuinen kunnen meerdere gebruikt worden, wat ook een heel mooi effect geeft. Het vogelbad met het vogeltje is gemaakt van aardewerk en daardoor dus wel breekbaar. De zilverkleurige ballen en de stok zijn gemaakt van metaal.

Tijdens warme dagen hebben tuinvogels veel behoefte aan vers water om te drinken en om in te badderen, door dit mooie vogelbad in uw tuin te zetten kunt u dit gemakkelijk aanbieden. De tuinsteker bestaat in totaal uit drie delen: het blad met vogeltje en de stok die uit twee delen bestaat.

Lengte: 15 cm
Breedte: 11 cm
Hoogte: 98 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.