Meer afbeeldingen

Tuinsteker Vogelbad Schelp

Artikel In voorraad

€ 18,95
Dit elegante vogelbadje van zwaar gietijzer in de vorm van een schelp is ook heel geschikt voor gebruik in een kleine tuin of op een balkon.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Dit mooie vogelbadje in de kleuren blauw/groen en goud heeft de vorm van een schelp en op de rand zit een vogeltje. De tuinsteker kan eenvoudig in de grond of grote plantenbak geprikt worden. Door zijn formaat is deze tuindecoratie ook geschikt voor kleine tuinen of voor op het balkon. Zet in een grote tuin meerdere exemplaren in een groep bij elkaar, dit geeft een schitterend effect. Gebruik hem als vogelbad of als vogelvoederschaal. Tijdens warme dagen hebben tuinvogels veel behoefte aan vers water om te drinken en om in te badderen. Door dit mooie vogelbad in je tuin te zetten kun je dit gemakkelijk aanbieden. Het vogelbad is gemaakt van duurzaam gietijzer, waardoor je jarenlang plezier van dit vogelbad kan hebben.
De tuinsteker bestaat in totaal uit vijf delen; het vogeltje, de schelp en de stok die uit drie delen bestaat. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in en hij is gemakkelijk in elkaar te zetten. Er wordt een kleine bouwtekening meegeleverd, zodat alle delen op de juiste plek komen.

Lengte: 20 cm
Breedte: 13 cm
Hoogte: 98 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.